TA House

Photographer-Shy Adam

 

TA House
About the project

Childhood home of the house-owner, three-story tall, entirely renovated and adjusted for the family needs. 

A dental clinic located on the ground floor, and above it was a floor divided into a kitchen, dining room and guest bathroom, along with separate space serving as the living room. The staircase separates them and has been part of the house since its construction 40 years ago.

The entire house flooring and stairs were made of full and dark hardwood, imported from the Netherlands and serving as a main design element. 

The dental clinic design was a challenge in and of itself as we needed to adhere to all regulations and professional requirements, while harmoniously incorporating it into the home-life above it.

For more luxury houses design click here

Send us a message
To schedule a meeting and receive more information about your project

Nurit Geffen
Tel:  +972-52-2685740
Email: nurit@nuritgeffen.com

Keep in touch
Let's keep in touch