קישור לכתבה >

דירת מיני פנטהאוז שנרכשה מיד בסיום בנייתה, שלא מהקבלן, ואיפשרה שינויים והתאמות בלי הצורך לתאם עם מחלקת שינויי דיירים של הקבלן המבצע.

בדירה בוצעו שינויי קרות על מנת להתאימה לזוג ושלושה ילדים קטנים. החלוקה בין הילדים נעשתה באופן שהתנוק קיבל חדר לבדו ואילו שתי אחיותיו הגדולות והקרובות בינהן בגיל חלקו חדר שינה וזכו לחדר משחקים וארוח חברים משלהן.

החלל הציבורי כולל מבואה ובה ארון מעילים גדול, מטבח עם העמדת ארונות מקבילה המאפשרת אי גדול המשמש הן לבשול והן לישיבת כל בני הבית

פינת אוכל ריבועית הניתנת לפתיחה מפרידה בין המטבח לסלון, ומרפסת גדולה יוצאת מהסלון ונותנת תחושת חלל אוורירית ומרווחת

סוויטת ההורים מצויה בקצה הדירה, בחדר פינתי עם חלונות גדולים אשר מהווים אתגר עיצובי להצבת המיטה הזוגית הגדולה ולתכנון הסוויטה בהתאם.

קישור לכתבה

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
סגירת תפריט

הירשמו לניוזלטר

הצטרפו אלי למקומות המעוצבים בעולם, לסיפורים שמאחורי הפרויקטים ולישום הנעשה בעולם העיצוב אצלכם 

מחכה לכם,
נורית

עיצוב דירות יוקרה-עיצוב מיני פנטהאוז בגני תקוה

(ניתן להסיר את המייל מרשימת התפוצה בכל עת)